Aquesta entrada és una recomanació.
Per fer el treball de la Queca sobre la comparació d'una pel·licula amb el llibre "El tono en la enseñanza" nosaltres vem escollir un film anomenat "Los niños de St. Judes".
Per una banda comentar que la dinàmica de treball que vem dur a terme a l'hora de fer aquesta comparació em va semblar fantàstica. Com ja vem comentar en el nostre treball penso que la implicació que hem tingut amb els temes tractats tant al llibre com a la pel·licula ens ha servit per aprendre molt més i no quedar-nos a la superfície de la qüestió (que potser és el que hagués passat si només hi haguessim dedicat una classe teòrica).
D'altra banda i després d'haver fet la valoració del treball arribo al que realment volia fer, que és la recomanació.
Penso que si poguéssim hauriem de veure totes les pel·licules que han treballat els nostres companys ja que és una feina ben distreta i els temes que tracten ens toquen de ple, per això vull recomanar-vos la que vaig analitzar jo.
Com ja he dit abans la pel·licula s'anomena "Los niños de St. Judes" i es situa a l'any 1939 a Irlanda. Tracta de l'arribada d'un nou professor en un centre educatiu, concretament un reformatori, en el qual es troba un model d'ensenyament totalment transmissiu (potser massa i tot). Si veieu la pel·licula veureu escenes impactants i d'altres de més dolces però val a dir que és una història basada en fets reals i si es té present això el film sembla el triple de dur.
Tot i així a mi i als membres del meu grup ens va agradar i, sobretot, ens va impactar molt la pel·licula i en vem poder extreure molt bones conclusions.
Espero que algú s'animi a veure-la i no deixeu que ningú us expliqui el final!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada