dilluns, 26 d’octubre del 2009

Els documents compartits de google

L'altre dia a classe de Gestió de la informació i les TIC vem estar treballant en grup a través del google docs, compartint documents, creant presentacions i formularis, comentant cadascú a través d'un xat intern el que creia que podiem fer en el treball, etc..
És una eina bastant còmoda i jo ja l'he utilitzat per a un parell de treballs més.
Aquí poso un exemple de treball elaborat a través del google docs:

El treball es basa en una petita anàlisi de l'ús dels ordinadors a les aules. Per dur-lo a terme primer vem crear un índex amb tots els ítems que crèiem que seria útil comentar, seguidament vem elaborar una presentació en la qual hi trobem tota la informació sel·leccionada i, per tant, la més rellevant. En aquesta presentació hi hem afegit els resultats d'un formulari creat també a partir de les eines del google docs.
Evidentment els continguts del treball són verídics però estan poc elaborats ja que hem pensat que l'important en aquest treball no eren els continguts en si sinó la manera com ens hem anat comunicant a través dels xats, com hem anat fent el treball cadascú des del seu ordinador però a la vegada com si estiguessim tots junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada