dimecres, 30 de setembre de 2009

He trobat una notícia a la pàgina web del canal 3.24 que m'ha semblat debatible. Comenta que els alumnes de primària, en acabar el cicle, hauràn de fer un examen per conèixer el seu nivell d'estudis.
Què us sembla?
Deixo aquí copiat un fragment de la notícia i l'enllaç a la pàgina on l'he trobat.
Si la llegiu tota, també comenta que volen fer més reformes en el calendari escolar i relacionades amb la formació del professorat.

Examen en acabar l'educació Primària

Quan s'acabi el curs actual, els 60.000 alumnes catalans que aquest any estudien 6è hauran de fer un examen. Ara mateix ja es fa una prova a 4t de Primària i a 2n d'ESO però són d'ús intern. Aquesta nova d'avaluació ha de permetre tant al Departament d'Educació com als centres conèixer els punts dèbils i també els forts de l'educació amb què els estudiants acaben la Primària.

3cat24.cat

2 comentaris:

  1. Una notícia molt interessant. Personalment, crec que aquest examen en acabar l'educació Primària no servirà de gaire... Si el fan per intentar millorar, doncs mira que el facin. Tot i que es fan preguntes de com millorar i em sembla que no troben respostes!

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia es força interessant. Peró el fet de fer aquesta prova al començament de la ESO és millor en contes de fer-la en segon de primària i de la ESO, a mi em sembla bé.

    ResponElimina